Escola Oficial Idiomes La Seu d'Olot
Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament
Esteu a: Inici, Actualitat, Notícies
Mida text  A  A

Notícies
Actualitat
CURSOS PER EXALUMNES
20/03/2019
Si ja has fet estudis a l' EOI però necessites actualitzar el teu nivell de llengua, ara pots tornar a estudiar amb nosaltres.

Llegeix la informació o trucan's.

Aquelles persones que ja han cursat i superat amb anterioritat cursos de les escoles d’idiomes que condueixen a l’obtenció d’un certificat i que desitgin actualitzar coneixements podran sol·licitar matrícula en l'últim curs realitzat o en qualsevol dels cursos inferiors, sempre i quan hagin transcorregut dos cursos des de l’obtenció del certificat.

Què he de fer?
Presentar una sol·licitud una vegada finalitzat el període d'admissió de nous alumnes. Només podràs accedir a grups en què existeixin vacants en el curs i idioma sol·licitat. La sol·licitud serà valida únicament per al curs acadèmic en què se sol·liciti i s’haurà de tornar a presentar per a cursos acadèmics posteriors, cas que vulguis continuar actualitzant coneixements.
Quina nota tindré?
Aquest tipus de matrícula no tindrà efectes acadèmics ni donarà lloc a cap certificació oficial. La qualificació que es farà constar en l’expedient acadèmic de l’alumnat serà “No qualificat/da”.
Obtindré un nou certificat?
L’alumnat en aquesta situació acadèmica podrà sol·licitar un certificat d’actualització al centre on estigui matriculat però no podrà sol·licitar una nova expedició del certificat obtingut anteriorment.
Quin preu té la matrícula dactualització?
Pel que fa al preu del servei, aquest alumnat pagarà la taxa o el preu públic corresponent, sense penalització per repetició.

NOTA: No es pot simultaniejar una matrícula ordinària als ensenyaments presencials i una matrícula d’actualització del mateix idioma durant un mateix curs acadèmic.


Sol·licitud
 
| Compartir
EOI · Escola Oficial d'idiomes d'Olot
Av. St. Joan de les Abadesses, 20-22 2n pis T 972 26 21 08 F 972 26 48 78
contacte  •  mapa web  •  vincles d'interès  •  faq's  •  política de privacitat  •  avís legal  •  Política de cookies