Escola Oficial Idiomes La Seu d'Olot
Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament
Esteu a: Inici, Actualitat, Notícies
Mida text  A  A

Notícies
Actualitat
AVALUACIÓ DEL CURS i PUBLICACIÓ DE RESULTATS
04/06/2020
Davant de la situació de pandèmia i les mesures excepcionals decretades pel Govern, l'avaluació del curs 2019-2020 es farà seguint les instruccions del Departament d'Educació dins del document "Instruccions per al desenvolupament de l’acció educativa i l’avaluació dels alumnes dels ensenyaments de Formació professional i de Règim especial davant la prolongació del període de confinament per la COVID-19". (pàgines 9 i 10 del document)

AVALUACIÓ
Seguint les instruccions tot l'alumnat d’A1 a C1, serà avaluat pel seu professor/a a partir del que determini cada departament didàctic de cada escola. Tenint en compte la situació actual, s’han adaptat els criteris d’avaluació i s'ha redactat un document marc per l'avaluació per tots els idiomes i nivells.


Us recordem que seguim amb la docència/tutories en línia per tal d’acompanyar-vos i assessorar-vos en el vostre procés d’aprenentatge i que el procés d’avaluació continuada s’acabarà el dijous 11 de juny. L'alumnat que no pot acollir-se a l'avaluació continuada s'avaluarà del 15 al 19 de juny.

PUBLICACIÓ RESULTATS
Cada professor/a informarà del resultat de l'avaluació al seu alumnat de la manera que cregui convenient. Tanmateix, a partir del dia 22 de juny a les 00.01h els resultats es podran consultar telemàticament al nostre web.

Consulta resultats Olot
Consulta resultats CPD Ripoll

(Podeu consultar les instruccions per accedir a Centronet clicant aquí)

En cas de reclamació, cal parlar primer amb la teva professora. En cas que no es resolgui, l'alumnat té dret a una segona reclamació. En aquest cas caldrà enviar una instància on s'especifiqui el motiu de la reclamació al correu eoiolot@xtec.cat.
El termini s'acaba el dia 23 de juny a les 23.59h. No s'acceptaran sol·licituds fora de termini ni d'alumnes que no hagin parlat primer amb la professora.

La informació detallada de la matrícula per al curs 2020-2021 la publicarem al WEB de l'Escola en breu.
 
Sort i Salut#salutpertothom
Descarregar document | Compartir
EOI · Escola Oficial d'idiomes d'Olot
Av. St. Joan de les Abadesses, 20-22 2n pis T 972 26 21 08 F 972 26 48 78
contacte  •  mapa web  •  vincles d'interès  •  faq's  •  política de privacitat  •  avís legal  •  Política de cookies