Escola Oficial Idiomes La Seu d'Olot
Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament
Esteu a: Inici, Actualitat, Notícies
Mida text  A  A

Notícies
Actualitat
Informació de l´Ajuntament d´Olot
04/02/2021
Benvolguts, benvolgudes,
 
La nostra ciutat, com la resta de Catalunya, es troba en un moment delicat pel que fa a la COVID-19. Aquests últims dies, la pandèmia està tenint un fort impacte a tota la ciutat, també als centres educatius.
 
La COVID ens ha obligat a canviar les nostres rutines, a incorporar noves mesures de prevenció i seguretat. Des de l’inici de la pandèmia des dels centres educatius s’estan complint amb una gran adaptabilitat i professionalitat totes les recomanacions dictades per les autoritats sanitàries. És per aquest motiu que us vull agrair l’esforç que esteu fent per adaptar-vos a aquesta situació tan excepcional.
 
A més d’agrair-vos la vostra implicació, amb aquest escrit també us vull demanar que no baixem la guàrdia. Sóc conscient del cansament que poden suposar les dificultats i incerteses d’una situació a la que fa pràcticament un any a la que venim fent front.
Però ara és moment d’estar més alerta i actius que mai. Hem de tenir ben presents les mesures de prevenció per evitar nous contagis:
 
MASCARETA – MANS – DISTÀNCIA DE SEGURETAT – VENTILACIÓ
 
Des de l’Ajuntament d’Olot volem demanar a tota la comunitat educativa que pugueu continuar amb aquest esforç. És molt important poder comptar amb la implicació de tothom per mantenir-nos en el compliment de les mesures recomanades, tal i com hem vingut fent fins ara, per ajudar a minimitzar el màxim possible el risc de contagi.

Amb l’esforç de tothom ho aconseguirem.
 
 
Moltes gràcies per ajudar-nos a fer-ho possible.
 
 
Mariona Camps i Bosch
Regidora d’Educació
Ajuntament d’Olot
 
Olot, 1 de febrer de 2021 
Descarregar document | Compartir
EOI · Escola Oficial d'idiomes d'Olot
Av. St. Joan de les Abadesses, 20-22 2n pis T 972 26 21 08 F 972 26 48 78
contacte  •  mapa web  •  vincles d'interès  •  faq's  •  política de privacitat  •  avís legal  •  Política de cookies